מוסיפים את החמאה, מוודאים שהיא מכסה את תחתית המחבת. ברגע שהחמאה מפסיקה לבעבע ולחשוש (ולפני שהיא מתחילה לחום), לאט לשפוך בתערובת הביצה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
להטות את המחבת כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
תן לביצים להתהדק קצת, ואחרי כעשר שניות לנער את המחבת קצת ולהשתמש במרית כדי לכוון בעדינות את התערובת מן הצדדים ולאמצע. אפשר לנוזל הנותר לזרום לתוך החלל שנותר בצידי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
המשך לבשל עוד דקה בערך עד תערובת הביצה מחזיקה יחד. בעוד האמצע הוא עדיין קצת נוזל, להוסיף את המילוי. לשים ירקות מטוגנים או פירות הראשון, ליד המרכז, ואז מפזרים כל גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הטה את המחבת לצד אחד והשתמש במרית כדי לקפל כשליש מהחביתה מעל האמצע. לנער את המחבת בעדינות להחליק את החביתה לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מחזיק את המחבת מעל צלחת ההגשה, להטות אותו כך חביתה מתגלגל, מתקפל עצמו על הצלחת. שני הקצוות יהיו תחובים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
סתימות דל שומן
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
סלמון מעושן וצדפות
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צווארי עוף
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמיר
2
מורל
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3
תפוחי אדמה זהב יוקון ופלפלים קלויים (עבור "חביתת איכרים")