חביתת ארטישוק ופטריות
ארטישוק ופטריות Frittatan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת צ'דר חריפה, פטריות קרים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: תמיד פריטטה ארטישוק להיט, פריטטה ארטישוק, ו חביתת תפוחי אדמה ארטישוק.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ארטישוק למחבת; מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד תחילת חום סביב הקצוות, על 4 דקות.
מוסיפים שום ו 1/2 כוס מים, להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד ארטישוק רך כאשר הבסיס הוא פירסינג עם סכין חדה קטנה, על 10 דקות. לחשוף ולהרתיח עד כל נוזל שנותר במחבת מתאדה.
להקציף ביצים 2 כפות גבינה בקערה גדולה.
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית nonstick ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; sauté עד השחמה, על 5 דקות. ארטישוק Pat יבש; להוסיף מחבת ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים ביצים; מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד הביצים כמעט להגדיר, על 5 דקות.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינה.
תעביר את פריטטה לברוילר. Broil רק עד להגדיר במרכז, על 1 דקה. באמצעות מרית גומי, לשחרר קצוות של פריטטה להחליק החוצה על מגש.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.