חביתת גבינה (בישול 2)
חביתת גבינה (בישול אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, ביצים, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ידידותי למפת מזון וצמחוני דיאט. נסו חביתה בישול 101, קורס מזורז בישול במכללה: איך להכין חביתה, ו טיפים לבישול עם גבינה s (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים בקערה קטנה עם מזלג או חוט להקציף עד חלמונים וחלבונים מעורבבים היטב.
מחמאת חום במחבת 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד החמאה חמה ולוהטת. כמו חמאה נמסה, להטות מחבת כדי מעיל תחתון עם חמאה.
במהירות לשפוך ביצים למחבת. בעוד מחבת מחליקה במהירות הלוך ושוב על פני חום, מערבבים במהירות ביצים עם מזלג כדי להפיץ אותם ברציפות על החלק התחתון של המחבת כפי שהם מתעבים. כאשר הם מעובים, לתת לעמוד מעל חום כמה שניות כדי חום קל התחתון של חביתה. אין לבשל יתר על המידה—החביתה תמשיך לבשל לאחר מקופל.
להטות מחבת ולהפעיל מרית תחת קצה חביתה, ואז אידיוט מחבת בחדות כדי לשחרר חביתה מתחתית המחבת. מקפלים חלק חביתה הקרובה אליך רק למרכז. אפשר לחלק מהחביתה להחליק את הצד של המחבת. הפוך חביתה על צלחת חמה, מקופל חלק חביתה על פני כל כך רחוק בצד הוא בתחתית. הכנס צדדים של חביתה מתחת אם תרצה.