חביתת גבינה וירקות
חביתת גבינה וירקות דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל ירוק, קורטוב של מלח, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו שאריות חביתת ירקות בגריל ברוטב פסטו וגבינת פטה, חביתת חזיר וירקות, ו חביתת ירקות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיף קישואים, ומבשלים 4 דקות או עד פריך רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשמיר; להסיר תערובת ממחבת, ולהניח בצד. לנגב מחבת עם מגבות נייר.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
שלב תחליף ביצה ו 3 מרכיבים הבאים, ערבוב טוב.
הוסף תערובת תחליף ביצה למחבת, ומבשל 2 דקות. בזהירות להרים את הקצוות של חביתה באמצעות מרית; לאפשר חלק מבושל לזרום מתחת חלק מבושל. מבשלים 2 דקות נוספות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
כפית גבינה ותערובת קישואים במרכז החביתה. מקפלים חביתה לשניים. להפחית את החום נמוך; לבשל 1 דקה נוספת או עד גבינה נמסה חביתה מוגדר.