חג הפסחא חם לחצות לחמניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו לחמניות צלב חמות לחג הפסחא. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 234 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. אם יש לך מלח, חלמון ביצה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו די גרועה. נסו חם לחצות לחמניות, חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים בחלב. מערבבים פנימה חמאה, ביצה, סוכר ומלח.
שלב 3/4 כוס קמח, צימוקים, דומדמניות, קינמון ופלפל אנגלי; מוסיפים לתערובת השמרים ומערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ 4-6 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק כלפי מטה; מעצבים לשש 2 אינץ'. ביצים.
מקום 2 ב. מלבד על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. בעזרת סכין חדה, לחתוך צלב על גבי כל לחמניה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
מקציפים חלמון ביצה ומים; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 375 למשך 13-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על מתלי תיל.
שלב מרכיבי ציפוי; צינור מעל לחמניות.