חוטי בצל
חוטי בצל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-20 דקות בערך. 256 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך מעט כף מלח, שמן קנולן, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96% , וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מחרוזות בצל , מחרוזות בצל פריך ומטוגנות בצל וידיאלי עם איולי חזרת .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מתחילים בקילוף הבצלים ובחיתוך דק מאוד, השתמשו בפריסת מנדולינה אם אפשר. מפרידים את פרוסות הבצל ומניחים אותן בתבנית אפייה רדודה ויוצקים את החמאה מעל. דוחסים את הבצלים כלפי מטה כך שהם יהיו שקועים ככל האפשר ונותנים להם להשרות על השיש לפחות שעה. במידת הצורך, מערבבים אותם מעט באמצע תהליך ההשריה.
מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הפלפל השחור והקאיין ומניחים בצד.
יוצקים 1 עד 2 ליטר שמן קנולה בסיר או בתנור הולנדי.
מחממים ל-375 מעלות פרנהייט, או עד שקורט קמח רוחש כאשר מפזרים אותו על הסיר.
בעזרת מלקחיים, מוציאים חופן בצל מהחלב ומטבלים מיד לתוך תערובת הקמח. מצפים את הבצלים בתערובת הקמח, ולאחר מכן דופקים אותם בחלק הפנימי של הקערה כדי לנער את העודפים.
טובלים את הבצלים בשמן החם. עם כפית, להתעסק איתם קצת רק כדי לשבור אותם, ולצפות בהם! הם יהיו מוכנים להסיר מהשמן תוך זמן קצר.
כשהם מזהיבים (זה אמור לקחת רק דקה או שתיים), מסירים אותם מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
חוזרים על הפעולה עם שאר פרוסות הבצל ומגישים מיד.
ערמו את אלה על גבי המבורגר בגריל עסיסי - למות!