חומוס ארטישוק
חומוס ארטישוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 3 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, שום, טחינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. נסו חומוס ארטישוק, חומוס ארטישוק, ו חומוס ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים שום קצוץ בתנור שחומם מראש עד שהתרכך, 5 עד 7 דקות, כדי להפחית מרירות.
העברת שום אפוי למעבד מזון ולהוסיף בזיליקום ומיץ לימון; דופק כמה פעמים כדי לרכך עלי בזיליקום.
מניחים שעועית קנליני, שמן זית, מים, טחינה, מלח וכמון במעבד המזון ומעבדים עד שהחומוס חלק. אם חומוס הוא עבה מדי, לעבד 1 כף שמורות נוזל משעועית לתערובת.
מוסיפים את לבבות הארטישוק לחומוס ומעבדים עד לקבלת חלקה.