חומוס עם תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 285 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא חזיר, מעט חומץ שרי, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: חומוס עם תרד, תרד & חומוס, ו תרד עם חומוס.
הוראות
1
לקטוף על החומוס, להשליך כל אפונה misshapen או חצץ, לשטוף היטב, ולספוג לילה במים כדי לכסות. למחרת, לנקז את החומוס ולשים אותם בסיר עם מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. לקשור יחד 4 של שיני שום, את הבצל, ואת עלה דפנה בחתיכה של cheesecloth ולהוסיף את השקיק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
חומוס
עלי דפנה
בצל
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
מחבת רוטב
מחבת
2
הוסף את שוק החזיר האופציונלי רק אם אתה לא יהיה הוספת בקלה מלח מאוחר יותר, ולאחר מכן להביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשף, הוספת 2 כפיות מלח (פחות אם באמצעות hock החזיר) לאחר 10 הדקות הראשונות של בישול, עד החומוס הם במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בקלה מלח
מלח
3
הסר את המחבת מהחום, והסר את השקיק מהמחבת. תשאיר את החומוס בנוזל הבישול שלהם. זרוק את עצם החזיר. להתיר את השקיק, להשליך את עלה המפרץ, ושמור את השום והבצל.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
עלי דפנה
עצם חזיר
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים את התרד בסיר עם מים רק שטיפה נצמדים לעלים שלה ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב והופך כל הזמן עם מלקחיים, עד נבול, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מלקחיים
5
מסננים היטב מסננת, לחיצה עם החלק האחורי של כף. אם העלים נראים תלותיים או גדולים מדי, אתה יכול לחתוך אותם קצת יותר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
6
מחממים את השמן במחבת קטנה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הלחם ואת 3 שיני שום לא מבושלות הנותרים ומטגנים, פונה לפי הצורך, עד הזהב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
לחם
8
העברה לבלנדר או מעבד קטן, להוסיף את הזעפרן, ואת הדופק עד ריסוק.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
מוסיף את הבצל ושום שמורות חומוס, כמון, פפריקה, ו 1 כוס של חומוס בישול נוזלי פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
פפריקה
שום
כמון
בצל
10
מוסיפים את פירה ואת התרד לחומוס מבושל יחד עם בקלה מלח או בשר חזיר, לפי אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
בקלה מלח
תרד
חם
11
מניחים את התערובת על אש נמוכה, מערבבים היטב, ומביאים לרתיחה. אם זה נראה יבש, להוסיף קצת מים לפי הצורך כך התבשיל הוא כף. מתבלים לפי הטעם עם מלח והרבה פלפל. לטעום ולאזן את התיבול עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
חומץ
פלפל
מים
מלח
תבשיל
12
העברה לצלחת הגשה. אם מגישים עם ביצים אופציונליות, למעלה עם ביצים מטוגנות ומגישים חם, או עם ביצים קשות ומגישים חם.