חומוס פלפל אדום קלוי בכוסות מלפפון
חומוס פלפל אדום קלוי בכוסות מלפפון דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 112 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח-תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, עלי נענע, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב בתור מזנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו טובה. חומוס פלפל אדום בכוסות מלפפון , חומוס פלפל אדום קלוי וחומוס פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לחומוס: במעבד מזון מערבבים את הפלפלים, הטחינה, מיץ הלימון, הכמון, מלח, פלפל קאיין אם משתמשים, שעועית ושום. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מגרדים את דפנות הקערה במידת הצורך. מתבלים במלח אם צריך.
מעבירים את החומוס לקערה קטנה.
העבירו את השיניים של המזלג לאורך כל מלפפון מספר פעמים, תוך סיבוב כדי ליצור רכסים בעומק של כ-1/8 אינץ' בקליפת מסביב.
חותכים מלפפונים לרוחב לעיגולים של 1 אינץ', בסך הכל לפחות 1
בעזרת הקצה הקטן יותר של כדור מלון או כף מדידה עגולה, גרפו את מרכז כל עיגול מלפפון ליצירת שקע. השתמשו בכף קטנה כדי למלא כל כוס בחומוס, ותגבשו מעט מעל. תוחבים עלה קטן של פטרוזיליה טרייה, כוסברה או נענע לצד המילוי כקישוט.
מסדרים את הכוסות על מגש ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
חומוס בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.