חומים חמים: כריכי הודו פתוחים עם רוטב שמנת פרמזן ובייקון
חומים חמים: כריכי הודו פתוחים עם רוטב קרם פרמזן ובייקון דורשים כ-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-44 גרם שומן. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 57%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי הודו חמים מלוחים עם פנים פתוחות, סנדוויצ'ים של הודו חמים ורוטב פתוחים, וחביתת בייקון עם פנים פתוחות וחביתה.
הוראות
במחבת כבדה גדולה מבשלים בייקון בקבוצות על אש מתונה, הופכים אותו עד להזהבה ופריכה.
מעבירים את הבייקון, כפי מבושל, לנייר סופג לניקוז.
צולים לחם ואם רוצים, זורקים קרום וטוסט חמאה קלות. מסדרים טוסט על 6 צלחות חסינות להבה ומחלקים הודו בין טוסטים.
מכינים רוטב: בסיר כבד של 2 עד 3 ליטר ממיסים חמאה על אש נמוכה בינונית וטורפים פנימה קמח. מבשלים רו, תוך טריפה מתמדת, 3 דקות.
מוסיפים 2 כוסות חלב בזרם, תוך טריפה, ומביאים רוטב לרתיחה, תוך הקצפה. מבשלים את הרוטב, תוך טריפה מדי פעם, 5 דקות.
בזמן שהרוטב רותח, טורפים בקערה את החלמון ואת 1/2 כוס החלב הנותר.
להקציף כ-1 כוס רוטב לתערובת החלמונים.
מסירים את המחבת מהאש וטורפים את תערובת החלמונים לרוטב עם פרמזן. מבשלים רוטב על אש נמוכה בינונית, תוך טריפה מתמדת, עד שמדחום רושם 160 מעלות F.
מסירים את המחבת מהאש ומתבלים את הרוטב בפלפל לבן ומלח. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא רק מחזיקה פסגות נוקשות ומערבבים לרוטב.
כף רוטב על הודו ומפזרים פרמזן באופן שווה על הרוטב. קולים כריכים בקבוצות של כ-2 עד 3 אינץ' מהחום עד שהרוטב משחים קלות, כ-2 דקות.
מסדרים 2 פרוסות בייקון ב-X על כל מנה.