קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

פילאף קוקוס

פילאף קוקוס
קוקוס פילאף דורש סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 50 מנות עם 32 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חלב קוקוס, אורז יסמין, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית לא כל כך יוצא מן הכלל של 14%. נסו פילאף אורז קוקוס, פילאף אורז קוקוס, ו פילאף טלה וקוקוס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן זית לסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים אך לא משחימים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים אורז ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות מעט בקצוות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים יין ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לספיגה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים מרק, חלב קוקוס ומלח. מערבבים רק לשילוב, ואז מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהאורז רך לנגיסה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מקציפים במזלג ומערבבים פנימה קליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה