פונדו עגבניות ומוצרלה
פונדו עגבניות ומוצרלה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. מתכונים דומים: עגבניות צ'דר פונדו, פונדו עגבניות ועשבי תיבול, ו 10 דקות עגבניות מיובשות ופונדו רוזמרין.
הוראות
מסננים עלי בזיליקום טריים במים רותחים למשך שנייה בלבד ואז מוציאים ישר לקערה גדולה של מי קרח.
מסננים את הבזיליקום, סוחטים בזהירות את עודפי המים, אך שומרים על העלים שלמים. עוטפים 1 עלה בזיליקום סביב כל בוקונצ ' יני. משפדים את הבוקונצ ' יני העטוף על קצה שיפוד עץ. טובלים ברוטב העגבניות ונהנים!;
פותחים את פחית העגבניות, יוצקים את המיץ וזורקים. עם הידיים, לסחוט את כל העגבניות כדי עיסת, הוספת עיסת לקערה כמו שאתה לסחוט. הניחו בצד.
מחממים שמן זית בסיר כבד על אש גבוהה.
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה וריחנית; היזהר לא לשרוף את השום.
מוסיפים עיסת עגבניות, מערבבים לאיחוד ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים כ -5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מגישים כרוטב טבילה לבוקונצ ' יני.