קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פונדו עגבניות ומוצרלה

פונדו עגבניות ומוצרלה
פונדו עגבניות ומוצרלה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. מתכונים דומים: עגבניות צ'דר פונדו, פונדו עגבניות ועשבי תיבול, ו 10 דקות עגבניות מיובשות ופונדו רוזמרין.

הוראות

1
מסננים עלי בזיליקום טריים במים רותחים למשך שנייה בלבד ואז מוציאים ישר לקערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מסננים את הבזיליקום, סוחטים בזהירות את עודפי המים, אך שומרים על העלים שלמים. עוטפים 1 עלה בזיליקום סביב כל בוקונצ ' יני. משפדים את הבוקונצ ' יני העטוף על קצה שיפוד עץ. טובלים ברוטב העגבניות ונהנים!;
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בוקונצ ' יניבוקונצ ' יני
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
פותחים את פחית העגבניות, יוצקים את המיץ וזורקים. עם הידיים, לסחוט את כל העגבניות כדי עיסת, הוספת עיסת לקערה כמו שאתה לסחוט. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מחממים שמן זית בסיר כבד על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה וריחנית; היזהר לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים עיסת עגבניות, מערבבים לאיחוד ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים כ -5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מגישים כרוטב טבילה לבוקונצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
בוקונצ ' יניבוקונצ ' יני