חוף המפרץ שום / חמאה / יין דגים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך סופר. Gumbo חוף המפרץ, שרימפס וגריסים של חוף המפרץ, ו תבשיל פירות ים בחוף המפרץ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת עם שמן.
להוסיף שום, לבשל אולי 2 דקות על אש בינונית.
תוסיף את הפילה, אל תצופף אותם. בהתאם למחבת שלך וגודל פילה, אני בדרך כלל עושה רק 2 בכל פעם.
מפזרים תבלינים בצד אחד ומוסיפים עשבי תיבול לחמאה.
הוסף יין ומיץ לימון עכשיו. לבשל אולי 5 דקות.עכשיו להתהפך ומפזרים בצד השני עם תבלינים. מבשלים 5 דקות יותר או עד פתיתים עם מזלג בקלות.חזור עם פילה אחר.
מוסיפים עוד חמאה ויין אם הרוטב נראה כאילו הוא נעלם.תהנו!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.