חזה בקר אפוי
חזה בקר אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 761 גר' של חלבון, 268 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5934. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו חזה בקר, כוסברה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: חזה בקר צלוי אפוי, שעועית אפויה מתוקה ומתובלת, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי.
הוראות
לקצץ את עודף שומן מן החזה. לתקוע הרבה חורים בכל רחבי חזה בקר עם שיפוד. חזה בקר הם בדרך כלל ארוכים, כך לחתוך בשר לשניים, כך שהוא יתאים לתוך שקית גדולה, resealable עם המרינדה.
בבלנדר, לשלב שום, כוסברה, וחומץ. להתמזג עד חלקה.
יוצקים מרינדה לתוך שקית resealable עם הבשר. להשרות במקרר במשך 24 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
לנער קמח לתוך שקית בישול תנור בגודל הגדול ביותר.
שים חזה בקר בתיק. סגור תיק ופירס כפי שהורה על החבילה.
שכבת הבצל על גבי חזה הבקר, בתוך התיק.
מניחים על תבנית אפייה במרכז התנור.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 6 שעות. חותכים דק על פני התבואה לשרת.