חזה בקר אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל דד אפוי. מנה אחת מכילה קלוריות 5934, 761 גר' של חלבון, ו 268 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-20 דקות. אם יש לך בצל, כוסברה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה יוצא מן הכלל. נסו חזה בקר צלוי אפוי, שעועית אפויה מתוקה ומתובלת, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את עודף שומן מן החזה. לתקוע הרבה חורים בכל רחבי חזה בקר עם שיפוד. חזה בקר הם בדרך כלל ארוכים, כך לחתוך בשר לשניים, כך שהוא יתאים לתוך שקית גדולה, resealable עם המרינדה.
בבלנדר, לשלב שום, כוסברה, וחומץ. להתמזג עד חלקה.
יוצקים מרינדה לתוך שקית resealable עם הבשר. להשרות במקרר במשך 24 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
לנער קמח לתוך שקית בישול תנור בגודל הגדול ביותר.
שים חזה בקר בתיק. סגור תיק ופירס כפי שהורה על החבילה.
שכבת הבצל על גבי חזה הבקר, בתוך התיק.
מניחים על תבנית אפייה במרכז התנור.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 6 שעות. חותכים דק על פני התבואה לשרת.