המתכון אפוי בריסקט Au Jus מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, סלרי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. מתכונים דומים: חזה בקר צלוי אפוי, שעועית אפויה מתוקה ומתובלת, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי.
הוראות
1
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלרי
בצל
3
מערבבים יחד רסק עגבניות, רוטב עגבניות, ורוטב ווסטרשייר; לשפוך על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
בקר
4
לאפות חזה בקר ב 325 במשך 1 שעה. מכסים ואופים 2 שעות נוספות, רווי במיצי פאן מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
מוסיפים קפה; מכסים ואופים 2 שעות נוספות, בודקים כל 30 דקות ליובש.
מרכיבים שתצטרך
קפה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הוסף 1/4 כוס מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
הסר בריסקט מן פאן; בואו לעמוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
חותכים חזה בקר על פני תבואה לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה.