חזה בקר טעים
בשר בקר טעים עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 260 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, בצל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בשר טעים ברוטב, מוקפץ בשר טעים, ו מוקפץ בשר טעים (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, בקר חום בשמן משני הצדדים מעל חום בינוני גבוה; לנקז. למעלה עם בצל, מלח ופלפל.
מוסיפים מים; מכסים ואופים ב 325° במשך 2-1 / 2 שעות או עד למכרז.
הסר בשר בקר. מגניב במשך 5 דקות; לכסות ולאוורר לילה.
להשליך בצל ונוזל בישול. חותכים בשר 1/4 ב. סמיך על פני התבואה; מקום במחבת צלייה.
טפטוף עם רוטב ברביקיו. מכסים ואופים ב 325° במשך 30-45 דקות או עד מחומם דרך.