קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

חזה בקר מטוגן

חזה בקר מטוגן
בשר בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 322 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, בצלים וידאלים, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מפזרים את חזה הבקר באופן שווה עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיף את חזה הבקר ומבשלים עד השחמה בכל צד, על 2 דקות.
4
הסר את חזה הבקר מהתנור ההולנדי והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הבצל לתנור ההולנדי ומבשלים 10 עד 15 דקות. מערבבים לעתים קרובות עד הבצלים רכים וקרמל צבעוניים. מערבבים ביין, רוזמרין, עלי דפנה ועגבניות חתוכות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
להחזיר את חזה הבקר לתנור ההולנדי, לכסות ולאפות בתנור במשך 3 שעות או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר את חזה הבשר מנוזל הבישול, להפריש ולשמור חם.
8
הסר 1/2 תערובת עגבניות כוס לקערה קטנה לטאטא בקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את תערובת הקמח לתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
10
חותכים את חזה הבקר על פני התבואה לפרוסות דקות ומגישים עם רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Gilgal Syrah (בסדר כשר). יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
גילגל סירה (בסדר כשר)
גילגל סירה (בסדר כשר)
ניחוחות של דובדבן בשל ופירות שזיף עם טעמים מורכבים של עשן, אדמה, אניס ותבלינים. היין בעל הגוף הבינוני הוא ארומטי וטעים. היין הזה כשר לפסח