חזה בקר מטוגן
בשר בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 322 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, בצלים וידאלים, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מפזרים את חזה הבקר באופן שווה עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיף את חזה הבקר ומבשלים עד השחמה בכל צד, על 2 דקות.
הסר את חזה הבקר מהתנור ההולנדי והנח בצד.
מוסיפים את הבצל לתנור ההולנדי ומבשלים 10 עד 15 דקות. מערבבים לעתים קרובות עד הבצלים רכים וקרמל צבעוניים. מערבבים ביין, רוזמרין, עלי דפנה ועגבניות חתוכות לקוביות.
להחזיר את חזה הבקר לתנור ההולנדי, לכסות ולאפות בתנור במשך 3 שעות או עד הבשר הוא רך מאוד.
הסר את חזה הבשר מנוזל הבישול, להפריש ולשמור חם.
הסר 1/2 תערובת עגבניות כוס לקערה קטנה לטאטא בקמח עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
חותכים את חזה הבקר על פני התבואה לפרוסות דקות ומגישים עם רוטב העגבניות.