חזה בקר מטוגן עם בצל, פטריות ובלסמי
בריסקט בקר מטוגן עם בצל, פטריות, ובלסמי דורש על 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור חנוכה. אם יש לך בייקון, עירית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, בקר מטוגן עם בצל אדום ופטריות בר, ו קציצות בקר איטלקיות עם פטריות, בצל ורוטב שמנת בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל מחבת צלייה גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח.
מוסיף את חזה הבקר למחבת וחום היטב משני הצדדים.
הסר את חזה הבקר מן המחבת ושמורה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מנמיכים את החום עד בינוני, תעלה את השמן העודף, ומוסיפים את הבייקון ואת העור השמור למחבת עם קצת יותר שמן. מבשלים את הבייקון, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא פריך ופלט הרבה שומן.
מוסיפים את הבצלים והסלרי. מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. לזרוק את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ונבלים.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומפחיתים אותו בחצי. טעם את זה - זה יהיה מאוד vinegary, אבל זה בסדר, אל תדאג. מתבלים במלח, במידת הצורך.
להניח את חזה הבקר על גבי תערובת הירקות ולהוסיף את ציר העוף למחבת עד שזה רק מכסה את חזה הבקר.
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית.
מכסים את המחבת בנייר כסף וצולים בתנור. צלי במשך 1 שעה, לבדוק את חזה הבקר, ולהפוך אותו.
הוסף מלאי נוסף אם רמת הנוזל צמצמה. כסה את המחבת שוב והחזר אותה לתנור לעוד שעה.
הסר את רדיד צלוי במשך 30 דקות יותר.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור, להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 20 דקות.
דלג על כל עודף שומן מנוזל הבישול. אם הירקות שוחים בנוזל, להפחית את הנוזל על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. אתה רוצה שהרוטב יהיה מרקי. לטעום את הנוזל מחדש העונה במידת הצורך. פרוס את החזה כנגד התבואה על ההטיה.
מגישים עם תערובת בצל פטריות ומפזרים עירית קצוצה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz]()
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני