קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

חזה בקר מטוגן עם בצל, פטריות ובלסמי

חזה בקר מטוגן עם בצל, פטריות ובלסמי
בריסקט בקר מטוגן עם בצל, פטריות, ובלסמי דורש על 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור חנוכה. אם יש לך בייקון, עירית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, בקר מטוגן עם בצל אדום ופטריות בר, ו קציצות בקר איטלקיות עם פטריות, בצל ורוטב שמנת בלסמית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל מחבת צלייה גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיף את חזה הבקר למחבת וחום היטב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את חזה הבקר מן המחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מנמיכים את החום עד בינוני, תעלה את השמן העודף, ומוסיפים את הבייקון ואת העור השמור למחבת עם קצת יותר שמן. מבשלים את הבייקון, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא פריך ופלט הרבה שומן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצלים והסלרי. מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. לזרוק את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ונבלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומפחיתים אותו בחצי. טעם את זה - זה יהיה מאוד vinegary, אבל זה בסדר, אל תדאג. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
להניח את חזה הבקר על גבי תערובת הירקות ולהוסיף את ציר העוף למחבת עד שזה רק מכסה את חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מכסים את המחבת בנייר כסף וצולים בתנור. צלי במשך 1 שעה, לבדוק את חזה הבקר, ולהפוך אותו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הוסף מלאי נוסף אם רמת הנוזל צמצמה. כסה את המחבת שוב והחזר אותה לתנור לעוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את רדיד צלוי במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
הסר את מחבת הקלייה מהתנור, להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
דלג על כל עודף שומן מנוזל הבישול. אם הירקות שוחים בנוזל, להפחית את הנוזל על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. אתה רוצה שהרוטב יהיה מרקי. לטעום את הנוזל מחדש העונה במידת הצורך. פרוס את החזה כנגד התבואה על ההטיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
17
מגישים עם תערובת בצל פטריות ומפזרים עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני