קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

חזה ברווז מוקפץ עם פטריות בר

חזה ברווז מוקפץ עם פטריות בר
גשו לסופר וקנו יין, חצאי חזה ברווז, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות עם תרד, שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות בר, ו חזיר אפוי עם פטריות בר מוקפצות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של שדי ברווז באלכסון כדי ליצור 3/4 אינץ ' - דפוס יהלום רחב; טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
3
חום כבד מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד העור הוא חום זהוב עמוק, כ 8 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
5
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
להוסיף שמן. להפחית חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוסיפים פטריות בצלצלים ו sauté עד פטריות מכרז, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
9
מוסיפים יין ומערבבים עד שמיצים מתעבים, מגרדים חתיכות השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מניחים חזה ברווז 1 על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
11
יוצקים רוטב פטריות מעל, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה