חזה ברווז מוקפץ עם פטריות בר
גשו לסופר וקנו יין, חצאי חזה ברווז, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות עם תרד, שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות בר, ו חזיר אפוי עם פטריות בר מוקפצות.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של שדי ברווז באלכסון כדי ליצור 3/4 אינץ ' - דפוס יהלום רחב; טפיחה יבשה.
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
חום כבד מחבת גדולה מעל חום גבוה.
להוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד העור הוא חום זהוב עמוק, כ 8 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור.
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
להוסיף שמן. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות בצלצלים ו sauté עד פטריות מכרז, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים יין ומערבבים עד שמיצים מתעבים, מגרדים חתיכות השחמה, על 1 דקה.
מניחים חזה ברווז 1 על כל אחד 4 צלחות.
יוצקים רוטב פטריות מעל, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.