חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז עם צ'אטני אננס-דובדבן יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, ג'ינג'ר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן, חזה ברווז עם צ'אטני דובדבן, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין chutney, לשלב הראשון 9 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 10 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מן החום.
כדי להכין ברווז, לחמם מחבת גדולה, כבדה מצופה ספריי בישול על חום גבוה.
מפזרים ברווז עם מלח ואבקת חמישה תבלינים.
להוסיף ברווז למחבת; לבשל 4 דקות. הפוך ברווז מעל. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים ברווז על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
חותכים ברווז לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ'.
הוסף chutney וכוסברה למחבת; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מגישים צ ' אטני עם ברווז.