חזה ברווז עם ברוקולי ראבה
חזה ברווז עם ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 379 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, שיני שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי וברוקולי עם פלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את השדיים ברווז בכל רחבי עם רוטב סויה ו 1 כף של שרי.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר עד 1 שעה.
מבשלים את רב הברוקולי במים מלוחים רותחים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
בואו להתקרר, קוצצים בגסות, ומניחים בצד.
מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה ולא מגיבה על חום גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן זית וכאשר הוא כמעט מעשן, מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד שהעור חום ופריך, כ 4 דקות. סובב את השדיים ומבשלים את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מעבירים את הברווז לצלחת ושופכים את השומן מהמחבת.
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת.
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את השום ואת הדבק אנשובי ומבשלים 1 דקה. מערבבים את האספסוף ברוקולי, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את 3 כפות שרי הנותרים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. מערבבים בחמאה; מתבלים במלח ופלפל.
להחזיר את שדי הברווז, צד העור למעלה, למחבת לחמם בקצרה.
מעבירים את האספסוף ברוקולי לצלחות, מסדרים את שדי הברווז לצד ומגישים מיד.
מגישים עם: תפוחי אדמה קלויים.
המלצת יין: עוצמת הברווז, השום, הבצל והשרי מסתכמת בחנינות מתוקה חזקה. A Rhne, כגון 1993 Domaine Raspail Gigondas או 1992 Guigal Ctes du Rhne, יכול לספק פתק פירותי מנוגדים.