קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

חזה ברווז עם ברוקולי ראבה

חזה ברווז עם ברוקולי ראבה
חזה ברווז עם ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 379 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, שיני שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי וברוקולי עם פלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את השדיים ברווז בכל רחבי עם רוטב סויה ו 1 כף של שרי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר עד 1 שעה.
3
מבשלים את רב הברוקולי במים מלוחים רותחים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בואו להתקרר, קוצצים בגסות, ומניחים בצד.
6
מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
7
מחממים מחבת גדולה ולא מגיבה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים 1 כפית שמן זית וכאשר הוא כמעט מעשן, מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד שהעור חום ופריך, כ 4 דקות. סובב את השדיים ומבשלים את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
מעבירים את הברווז לצלחת ושופכים את השומן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את השום ואת הדבק אנשובי ומבשלים 1 דקה. מערבבים את האספסוף ברוקולי, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
משחת אנשובימשחת אנשובי
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את 3 כפות שרי הנותרים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. מערבבים בחמאה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
13
להחזיר את שדי הברווז, צד העור למעלה, למחבת לחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מעבירים את האספסוף ברוקולי לצלחות, מסדרים את שדי הברווז לצד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
חזה ברווזחזה ברווז
15
מגישים עם: תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
16
המלצת יין: עוצמת הברווז, השום, הבצל והשרי מסתכמת בחנינות מתוקה חזקה. A Rhne, כגון 1993 Domaine Raspail Gigondas או 1992 Guigal Ctes du Rhne, יכול לספק פתק פירותי מנוגדים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)