קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele

חזה ברווז עם תפוחים ותפוחי אדמה גולאש: Petto d'Anitra al Aceto di Mele
חזה ברווז עם תפוחים ותפוח אדמה גולש: Petto D ' Anitran al Aceto Di Mele עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 680 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם תפוחים האימפריה, רסק עגבניות, מלח ופלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitra, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את שדי הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
2
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את החמאה מעל חום גבוה עד שהיא מוקצפת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השדיים ברווז מתובל ומבשלים 1 דקה בכל צד. לאחר 1 דקה של בישול בצד השני, מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
לשימור,לשימור,
4
מוסיפים את החומץ ומערבלים את המחבת כדי לערבב את החומץ עם שומן ברווז וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הגרגרים ומבשלים עוד 2 דקות, מוסיפים עוד חומץ, במידת הצורך, כדי לשמור על המחבת מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
חותכים את השדיים על הטיה חמורה ומגישים עם גולש תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הבצלים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 30 דקות, כך הבצלים רכים מאוד מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת רוב הפפריקה. מערבבים היטב לשלב ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
10
מוסיפים מספיק מים לסיר רק כדי לכסות את תפוחי האדמה ומערבבים את רסק העגבניות. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד הנוזל מופחת בחצי. מערבבים את שאר הפפריקה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות