קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות

חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 360 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברווז מגרה עם בוק צ'וי ואורז מטוגן ירקות, חזה ברווז עם זיתים שחורים, ו חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים כנפי עוף ומטגנים עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מוסיפים גזר וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את שני המרקים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים, שומרים מרק ומשליכים כנפיים וירקות. במידת הצורך, להחזיר מרק למחבת ומרתיחים עד מופחת 1 כוס; להזמין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
באמצעות מברשת קטנה, לשפשף כמהין טריים או קפואים תחת מים זורמים קרים. באמצעות סכין דק חד, להסיר קליפת כמהין ושמורה לרוטב. כמהין גילוח רזה באמצעות v-פורס או כמהין גילוח; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
חותכים את כל גידים מבשר חזה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מניחים שדיים על משטח עבודה. שימוש באצבעות או סכין חדה קטנה, למשוך או לחתוך את העור עם שומן מן הבשר משני הצדדים הארוכים של שד ברווז כמעט למרכז, עוזב רצועת 1 אינץ ' רחב של שומן המחובר בשר במרכז (לא לחתוך דרך רצועת מרכז). הרם את הדשים של עור ברווז ושומן ולסדר כמהין פרוסות מעל בשר השד תחת שומן על כל אחד, מתחלק באופן שווה. לחץ על העור דשי למטה מעל כמהין כדי לכסות לחלוטין. באמצעות סכין חדה, ציון העליון של עור ברווז בתבנית יהלום 1/2 אינץ', להיזהר לא לחתוך דרך שומן. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים מרק, ברווז, וקליפות כמהין בנפרד וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כמהיןכמהין
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
חום כבד מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12
ברווז מקום, צד עור למטה, במחבת. מבשלים עד העור הוא זהב עמוק פריך שומן הופך, מדי פעם לשפוך את טפטוף מצטבר מחבת, על 10 דקות. הפוך חזה ברווז מעל; מחבת במקום בתנור צלי רק עד ברווז מבושל כדי doneness הרצוי, כ 8 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
להעביר ברווז מגש; לכסות ולתת לנוח 10 דקות. מחבת מילואים. קוצצים דק שמורות קליפת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מסננים הנותרים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הוסף 1 כף חמאה למחבת להמס מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
להוסיף שאלוט; סאוטה עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
17
מוסיפים יין ומרתיחים עד כמעט התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
להוסיף מרק שמורות וכל מיצים שנצברו מן הברווז; מבשלים עד תערובת מצטמצם 1 כוס נדיבה. תערובת זן לתוך סיר קטן; להוסיף קליפת כמהין קצוצים שמורות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
פרוס דק חזה ברווז לרוחב. מסדרים פרוסות ברווז על צלחות; טפטוף עם רוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם