חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 360 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברווז מגרה עם בוק צ'וי ואורז מטוגן ירקות, חזה ברווז עם זיתים שחורים, ו חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כנפי עוף ומטגנים עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מוסיפים גזר וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות.
מוסיפים את שני המרקים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים, שומרים מרק ומשליכים כנפיים וירקות. במידת הצורך, להחזיר מרק למחבת ומרתיחים עד מופחת 1 כוס; להזמין רוטב.
באמצעות מברשת קטנה, לשפשף כמהין טריים או קפואים תחת מים זורמים קרים. באמצעות סכין דק חד, להסיר קליפת כמהין ושמורה לרוטב. כמהין גילוח רזה באמצעות v-פורס או כמהין גילוח; לכסות ולהניח בצד.
חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר.
חותכים את כל גידים מבשר חזה.
מניחים שדיים על משטח עבודה. שימוש באצבעות או סכין חדה קטנה, למשוך או לחתוך את העור עם שומן מן הבשר משני הצדדים הארוכים של שד ברווז כמעט למרכז, עוזב רצועת 1 אינץ ' רחב של שומן המחובר בשר במרכז (לא לחתוך דרך רצועת מרכז). הרם את הדשים של עור ברווז ושומן ולסדר כמהין פרוסות מעל בשר השד תחת שומן על כל אחד, מתחלק באופן שווה. לחץ על העור דשי למטה מעל כמהין כדי לכסות לחלוטין. באמצעות סכין חדה, ציון העליון של עור ברווז בתבנית יהלום 1/2 אינץ', להיזהר לא לחתוך דרך שומן. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים מרק, ברווז, וקליפות כמהין בנפרד וצינה.)
חום כבד מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני.
מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל.
ברווז מקום, צד עור למטה, במחבת. מבשלים עד העור הוא זהב עמוק פריך שומן הופך, מדי פעם לשפוך את טפטוף מצטבר מחבת, על 10 דקות. הפוך חזה ברווז מעל; מחבת במקום בתנור צלי רק עד ברווז מבושל כדי doneness הרצוי, כ 8 דקות עבור בינוני.
להעביר ברווז מגש; לכסות ולתת לנוח 10 דקות. מחבת מילואים. קוצצים דק שמורות קליפת כמהין.
מסננים הנותרים שומן ממחבת.
הוסף 1 כף חמאה למחבת להמס מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; סאוטה עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד כמעט התאדה, כ 4 דקות.
להוסיף מרק שמורות וכל מיצים שנצברו מן הברווז; מבשלים עד תערובת מצטמצם 1 כוס נדיבה. תערובת זן לתוך סיר קטן; להוסיף קליפת כמהין קצוצים שמורות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה.
פרוס דק חזה ברווז לרוחב. מסדרים פרוסות ברווז על צלחות; טפטוף עם רוטב ומגישים.