קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות

חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צלוי מגרה עם כמהין שחורות מגולחות יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 360 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברווז מגרה עם בוק צ'וי ואורז מטוגן ירקות, חזה ברווז עם זיתים שחורים, ו חזה ברווז צלוי עם רימונים-צ'ילה רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כנפי עוף ומטגנים עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מוסיפים גזר וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שני המרקים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 1 שעה. מסננים, שומרים מרק ומשליכים כנפיים וירקות. במידת הצורך, להחזיר מרק למחבת ומרתיחים עד מופחת 1 כוס; להזמין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
באמצעות מברשת קטנה, לשפשף כמהין טריים או קפואים תחת מים זורמים קרים. באמצעות סכין דק חד, להסיר קליפת כמהין ושמורה לרוטב. כמהין גילוח רזה באמצעות v-פורס או כמהין גילוח; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חזה ברווז טפיחה יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
חותכים את כל גידים מבשר חזה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מניחים שדיים על משטח עבודה. שימוש באצבעות או סכין חדה קטנה, למשוך או לחתוך את העור עם שומן מן הבשר משני הצדדים הארוכים של שד ברווז כמעט למרכז, עוזב רצועת 1 אינץ ' רחב של שומן המחובר בשר במרכז (לא לחתוך דרך רצועת מרכז). הרם את הדשים של עור ברווז ושומן ולסדר כמהין פרוסות מעל בשר השד תחת שומן על כל אחד, מתחלק באופן שווה. לחץ על העור דשי למטה מעל כמהין כדי לכסות לחלוטין. באמצעות סכין חדה, ציון העליון של עור ברווז בתבנית יהלום 1/2 אינץ', להיזהר לא לחתוך דרך שומן. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים מרק, ברווז, וקליפות כמהין בנפרד וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כמהיןכמהין
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
חום כבד מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים חזה ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
ברווז מקום, צד עור למטה, במחבת. מבשלים עד העור הוא זהב עמוק פריך שומן הופך, מדי פעם לשפוך את טפטוף מצטבר מחבת, על 10 דקות. הפוך חזה ברווז מעל; מחבת במקום בתנור צלי רק עד ברווז מבושל כדי doneness הרצוי, כ 8 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
להעביר ברווז מגש; לכסות ולתת לנוח 10 דקות. מחבת מילואים. קוצצים דק שמורות קליפת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מסננים הנותרים שומן ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הוסף 1 כף חמאה למחבת להמס מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
להוסיף שאלוט; סאוטה עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
17
מוסיפים יין ומרתיחים עד כמעט התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
18
להוסיף מרק שמורות וכל מיצים שנצברו מן הברווז; מבשלים עד תערובת מצטמצם 1 כוס נדיבה. תערובת זן לתוך סיר קטן; להוסיף קליפת כמהין קצוצים שמורות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
19
פרוס דק חזה ברווז לרוחב. מסדרים פרוסות ברווז על צלחות; טפטוף עם רוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם