קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

חזה בשקית

חזה בשקית
חזה המתכון בשקית מוכן בתוך כ 2 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם תערובת מרק בצל, רוטב חמוציות מלא, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. הציון הזה מוצק. נסו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, בריסקט, ו בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כף קמח בשקית התנור; לנער לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תיק בתוך 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים חזה בשקית.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
שלב את רוטב החמוציות, המרק, רוטב העגבניות, תערובת המרק והקמח שנותר; יוצקים על בקר. תיק חותם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
חותכים חריצים בחלק העליון של התיק לפי הוראות החבילה.
5
אופים בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך. הסר בזהירות את החזה מהתיק.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך. פורסים דק בשר על פני התבואה; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר