חזה הודו לבישול איטי עם רוטב חמוציות-בצל
חזה הודו לבישול איטי עם רוטב חמוציות-בצל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, רוטב חמוציות, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו חזה הודו מבושל איטי עם רוטב, חזה הודו חמוציות עם רוטב, ו חזה הודו צלוי באיטיות עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את העור מן השד טורקיה; במקום טורקיה ב 5-כדי 6-ליטר סיר איטי.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב חמוציות, תערובת מרק, חרדל ומלח עד מעורבב היטב; לשפוך על טורקיה.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 6 עד 7 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של שד טורקיה קורא 77°.
כ -15 דקות לפני ההגשה, להסיר טורקיה מ cooker איטי; מקום על קרש חיתוך לכסות כדי לשמור על חם.
מניחים מסננת בסדר מעל סיר 3 ליטר. בזהירות לשפוך מיצי בישול מ סיר איטי דרך מסננת לתוך סיר.
בקערה קטנה, למזג מים קורנפלור עד חלקה; מערבבים לתוך נוזל מתוח בסיר.
חום רותחים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה.
חותכים את טורקיה לפרוסות; לארגן על מגש הגשה. כפית על 1/2 כוס רוטב מעל טורקיה.