קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש

חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש
חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ג'לפנו, מיץ ליים, ג' ינג'ר טחון וכמון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, צ'ילה-חזה הודו הדר, ו יוגורט חזה עוף בגריל עם סלסה פלפל אדום קלוי אננס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את כל החומרים בקערה גדולה שאינה תגובתית. דוקרים חזה הודו במזלג ומוסיפים למרינדה, הופכים לציפוי לחלוטין. מכניסים למקרר מכוסה, למשך 4 שעות לפחות. מחממים גריל וצולים את השד במשך 1 עד 1 1/2 שעות עד להזהבה ומבושלים.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
בואו לשבת 30 דקות.
3
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייבי לימה שעועית, (אם קפוא מופשר, אם טרי מולבן)בייבי לימה שעועית, (אם קפוא מופשר, אם טרי מולבן)1גבינת פרמזן מגוררתמחית שימורי צ'יפוטלסמחית שימורי צ'יפוטלס0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טרייםגרעיני תירס טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהםקינמון טחוןקינמון טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר3קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק01 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן2kgsחזה הודו טרי או קפואחזה הודו טרי או קפוא1פלפל צהוב, קצוץ דקפלפל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גרמונה לה קובי קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
גרמונה לה קובי קאווה
גרמונה לה קובי קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה טובה והגדרה על האף עם ניחוחות פרי אבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש.היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחיך, עם משקל טוב של פירות ומוס פריך משולב היטב. גימור מרענן וחומציות מתמשכת.ניתן ליהנות מיין זה לאורך כל הארוחה, החל מה 'אפריטיף 'ועד ל'עיכול'. גסטרונומי ורב-תכליתי.תערובת: 70% קסרל.לו, 30% מקבאו