קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש

חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש
חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ג'לפנו, מיץ ליים, ג' ינג'ר טחון וכמון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, צ'ילה-חזה הודו הדר, ו יוגורט חזה עוף בגריל עם סלסה פלפל אדום קלוי אננס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את כל החומרים בקערה גדולה שאינה תגובתית. דוקרים חזה הודו במזלג ומוסיפים למרינדה, הופכים לציפוי לחלוטין. מכניסים למקרר מכוסה, למשך 4 שעות לפחות. מחממים גריל וצולים את השד במשך 1 עד 1 1/2 שעות עד להזהבה ומבושלים.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לשבת 30 דקות.
3
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייבי לימה שעועית, (אם קפוא מופשר, אם טרי מולבן)בייבי לימה שעועית, (אם קפוא מופשר, אם טרי מולבן)11 כף אורגנו מיובשמחית שימורי צ'יפוטלסמחית שימורי צ'יפוטלס0חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס11 כף אורגנו מיובשזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טרייםגרעיני תירס טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקינמון טחוןקינמון טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק01 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי11 כף אורגנו מיובשקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן2kgsחזה הודו טרי או קפואחזה הודו טרי או קפוא1פלפל צהוב, קצוץ דקפלפל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גרמונה לה קובי קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
גרמונה לה קובי קאווה
גרמונה לה קובי קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה טובה והגדרה על האף עם ניחוחות פרי אבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש.היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחיך, עם משקל טוב של פירות ומוס פריך משולב היטב. גימור מרענן וחומציות מתמשכת.ניתן ליהנות מיין זה לאורך כל הארוחה, החל מה 'אפריטיף 'ועד ל'עיכול'. גסטרונומי ורב-תכליתי.תערובת: 70% קסרל.לו, 30% מקבאו