חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש
חזה הודו צ'ילי אדום עם סלסת סוקוטאש יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ג'לפנו, מיץ ליים, ג' ינג'ר טחון וכמון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 83%. ציון זה מצוין. חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, צ'ילה-חזה הודו הדר, ו יוגורט חזה עוף בגריל עם סלסה פלפל אדום קלוי אננס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקציפים יחד את כל החומרים בקערה גדולה שאינה תגובתית. דוקרים חזה הודו במזלג ומוסיפים למרינדה, הופכים לציפוי לחלוטין. מכניסים למקרר מכוסה, למשך 4 שעות לפחות. מחממים גריל וצולים את השד במשך 1 עד 1 1/2 שעות עד להזהבה ומבושלים.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גרמונה לה קובי קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![גרמונה לה קובי קאווה]()
גרמונה לה קובי קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה טובה והגדרה על האף עם ניחוחות פרי אבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש.היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחיך, עם משקל טוב של פירות ומוס פריך משולב היטב. גימור מרענן וחומציות מתמשכת.ניתן ליהנות מיין זה לאורך כל הארוחה, החל מה 'אפריטיף 'ועד ל'עיכול'. גסטרונומי ורב-תכליתי.תערובת: 70% קסרל.לו, 30% מקבאו