המתכון Horseradish-חזה מצופה עם גזר מוכן בערך 5 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. במנה עיקרית זו יש 647 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך מלח כשר, רוזמרין, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. נסו בריסקט עם Gremolata חזרת, חזה החזיר של גייל סימונס, ו בשר בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את חזה הבקר: מחממים התנור ל 350 מעלות. בנדיבות העונה חזה בקר עם מלח ופלפל, ואז מעיל עם קמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או עציץ עמיד מעל חום בינוני גבוה. חום את החזה מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בשר
4
מוסיפים את הבצלים ואת 2 כפיות מלח לסיר ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הם קרמל, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
7
מוסיפים את היין ואת כוס מים 1, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מערבבים בסוכר. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
לקשור את הסלרי, רוזמרין ועלי המפרץ יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר יחד עם חזה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
גזר
סלרי
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
סיר
9
חותכים סיבוב של נייר קלף כדי להתאים בתוך הסיר; מניחים ישירות על גבי הנוזל, ולאחר מכן לכסות עם המכסה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
סיר
10
מעבירים לתנור ומבשלים 3 שעות, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
בינתיים, להפוך את הקרום: טחון ומחית את השום עם 1 כפית מלח. Grate גס חזרת. קוצצים את הפטרוזיליה עם חזרת וממרח שום עד לתערובת לחה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום
חזרת
פטרוזיליה
שום
קרום
בשר טחון
מלח
12
מוציאים את הסיר מהתנור, משליכים את הקלף ומעבירים את הבשר לתבנית אפייה מעוטרת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
סיר
13
מברשת את החלק העליון של חזה הבקר עם חרדל, ואז לטפוח עם תערובת חזרת. להחזיר את הבשר לסיר ואופים, חשוף, עד הקרום הוא זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
חרדל
קרום
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
14
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך. השליכו את צרור סלרי-עשב ורפרפו את השומן מהנוזל הקלוי; דקו את הנוזל הנותר במים, אם תרצו. פורסים את הבשר כנגד התבואה.