קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

חזה חזרת-חזה מצופה בגזר

חזה חזרת-חזה מצופה בגזר
המתכון Horseradish-חזה מצופה עם גזר מוכן בערך 5 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. במנה עיקרית זו יש 647 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לך מלח כשר, רוזמרין, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. נסו בריסקט עם Gremolata חזרת, חזה החזיר של גייל סימונס, ו בשר בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את חזה הבקר: מחממים התנור ל 350 מעלות. בנדיבות העונה חזה בקר עם מלח ופלפל, ואז מעיל עם קמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או עציץ עמיד מעל חום בינוני גבוה. חום את החזה מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
מוסיפים את הבצלים ואת 2 כפיות מלח לסיר ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הם קרמל, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
7
מוסיפים את היין ואת כוס מים 1, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מערבבים בסוכר. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
לקשור את הסלרי, רוזמרין ועלי המפרץ יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר יחד עם חזה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
סלריסלרי
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
סירסיר
9
חותכים סיבוב של נייר קלף כדי להתאים בתוך הסיר; מניחים ישירות על גבי הנוזל, ולאחר מכן לכסות עם המכסה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
סירסיר
10
מעבירים לתנור ומבשלים 3 שעות, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בינתיים, להפוך את הקרום: טחון ומחית את השום עם 1 כפית מלח. Grate גס חזרת. קוצצים את הפטרוזיליה עם חזרת וממרח שום עד לתערובת לחה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
חזרתחזרת
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
קרוםקרום
בשר טחוןבשר טחון
מלחמלח
12
מוציאים את הסיר מהתנור, משליכים את הקלף ומעבירים את הבשר לתבנית אפייה מעוטרת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סירסיר
13
מברשת את החלק העליון של חזה הבקר עם חרדל, ואז לטפוח עם תערובת חזרת. להחזיר את הבשר לסיר ואופים, חשוף, עד הקרום הוא זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
חרדלחרדל
קרוםקרום
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
14
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך. השליכו את צרור סלרי-עשב ורפרפו את השומן מהנוזל הקלוי; דקו את הנוזל הנותר במים, אם תרצו. פורסים את הבשר כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
דגניםדגנים
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
מגישים עם גזר, בצל ונוזל צליעה.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
16
צילום: Con Poulos