חזה עוף מוקפץ עם צלפים
חזה עוף מוקפץ עם צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך צלפים, שמן זית, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו חזה עוף עם עגבניות וצלפים, חזה עוף עם צלפים, שאלוט, לימון ויין, ו עוף מוקפץ עם צלפים וחמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick לחמם שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון עוף sauté, עור או צדדים עור למטה, 3 דקות, או עד הזהב. הפוך עוף מעל ו sauté 1 דקה יותר. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עוף, מכוסה, עד מבושל רק דרך, על 10 דקות. קוצצים בגסות צלפים ובתרנגולת גדולה לזרוק קערה עם כל מיצים מ מחבת, צלפים, ויניגרט.
מגישים עוף חם או בטמפרטורת החדר.