חזה עוף ממולא סרטן של ג'ינה
. אם יש לכם יין, חלב, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה טוב. נסו חזה עוף עם סופלה סרטנים וארטישוק, חזה עוף ממולא, ו B. O. A. R. S חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: להמס חמאה בסיר. מערבבים בקמח עד חלקה, לבשל ומערבבים 5 דקות, ואז בהדרגה מערבבים במרק, חלב ויין לבן. מבשלים נמוך עד שהרוטב מתעבה באופן מלא, כ -20 דקות.
מערבבים יחד בצל, פירורי קרקר, בשר סרטנים, פטרוזיליה, ו 1/4 כוס הרוטב.
חזה עוף פאונד לעובי 1/4 אינץ'. כפית 1/4 של תערובת הסרטן על קצה כל חזה עוף; להפשיל.
מניחים לחמניות עוף בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ', לקפל בצד למטה, ולאחר מכן העליון עם רוטב לבן שנותר.
מכסים צלחת ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) או עד מיצי עוף לרוץ ברור, על 1 שעה.
מפזרים גבינה ואופים, חשוף, עד הגבינה הוא השחמה קלות, על 5 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.