חזה עוף עם זיתים
חזה עוף עם זיתים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 216 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 129 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מיץ לימון, חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. נסו חזה עוף מטוגן עגבניות עם זיתים ירוקים, חזה עוף ים תיכוני אפוי עם עגבניות, זיתים, צלפים ושום, ו חזה עוף עם קרום פנקו בסגנון יווני ועליו עגבניות, זיתי קלמטן, פטה ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה במחבת חסינת תנור על אש בינונית. מערבבים את השום, מיץ הלימון והטרגון לחמאה. מבשלים את חזה העוף בתערובת החמאה עד להשחמה אחידה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ואופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים, כ -20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).