חזה עוף עם זרעי תפוז-שומר-זית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה עוף עם זרעי תפוז-שומר-זית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 225 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חצאי חזה עוף בעור, מיץ תפוזים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ התפוזים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו רגלי עוף בגריל עם שומר ותענוג זית, שומר-תפוז להתענג, ו בס ים לבן עם תפוז-שומר להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות ולהגדיר את המדף במרכז.
מניחים זרעי שומר במחבת קטנה וטוסטים על אש בינונית עד שהם ריחניים.
מניחים זרעים בקערה קטנה ומשלבים עם זיתים, מיץ, גרידה ו -1 כף שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומניחים בצד למרינדה, לפחות 15 דקות.
מחממים מחבת גדולה חסינת תנור בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית. משפשפים עוף עם יתרת 1 כף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים עוף לתבנית, עם העור כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ -3 דקות. הפוך עוף עם מלקחיים והכניס אותו לתנור לסיום הבישול. (אם אינכם משתמשים במחבת חסינת תנור, העבירו תחילה את העוף לתבנית אפייה). צולים עוף כ -15 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 160 עד 165 מעלות על מדחום בשר.
מוציאים את העוף ונותנים לו לנוח 5 דקות כדי שהמיצים יתייצבו.
מעבירים לצלחת הגשה ומעליהם תערובת זיתים שמורה.