חזה עוף עם רוטב פאן צרפתי קלאסי
חזה עוף עם רוטב פאן צרפתי קלאסי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 226 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף ברוטב שמנת קפר, לחם צרפתי ודובלטרי חיקוי עוגיות, בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח, ו בסגנון צרפתי ממולאים חזה עוף.
הוראות
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
הוסף עוף למחבת, צד העור למטה; לטחון 4 דקות או עד השחמה. תהפוך את העוף.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מדחום מוכנס חלק עבה רושמים 16
הסר עוף מחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים יין למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מופחת 2 כפות,מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מערבבים בחרדל.
מערבבים קרם וקמח, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת שמנת למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח.