חזה עוף עם תפוז-זרעי שומר-זית
המתכון חזה עוף עם תפוז-זרעי שומר-זית ניתן להכין בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 26 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך חצאי חזה עוף על העור, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף עם תפוז-זרעי שומר-זית, רגלי עוף בגריל עם שומר ותענוג זית, ו שומר-כתום להתענג.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות ולהגדיר את המדף במרכז.
מניחים זרעי שומר במחבת קטנה וצולים על אש בינונית עד שהם ריחניים.
מניחים זרעים בקערה קטנה ומשלבים עם זיתים, מיץ, גרידה וכף 1 משמן הזית. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי ומניחים בצד למרינדה, לפחות 15 דקות.
מחממים מחבת גדולה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית. לשפשף עוף עם הנותרים 1 כף שמן זית העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה, כ -3 דקות. הפוך עוף עם מלקחיים והכניס אותו לתנור לסיום הבישול. (אם אינכם משתמשים במחבת אטומה לתנור, העבירו תחילה את העוף לתבנית אפייה). צולים עוף כ -15 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 160 עד 165 מעלות על מדחום בשר.
מוציאים את העוף ונותנים לו לנוח 5 דקות כדי שהמיצים יתייצבו.
מעבירים לצלחת הגשה ומעליהם תערובת זיתים שמורה.