קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל

חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל
חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 53 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה לתינוקות, פלפל עדין, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 27 דקות בערך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 54 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל , חזה עוף פרמזן עם עגבנייה ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל , ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל פרמזן עם רוטב שמנת עגבניות-בזיליקום .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חותכים את תפוחי האדמה האצבעות לחצאים או לרבעים, תלוי בעובי האצבעות - ייתכן שגם אצבעות דקות וקטנות יישארו חור, תפוחי אדמה גדולים יותר יש לרבעים כדי לזרז את תהליך הבישול. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה אדומים קטנים, חצו אותם או ברבעים אותם באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מכסים תבנית עוגייה גדולה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים תפוחי אדמה על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מערבבים עם פלפלים ובצל, שום ופתיתי פלפל אדום כתוש. מצפים את תפוחי האדמה, הפלפלים והבצל בשמן זית כתית מעולה בדיוק כדי לצפות את הירקות בשכבה דקה, 2 עד 3 כפות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מכניסים תפוחי אדמה לתנור וצולים 20 עד 22 דקות, עד שתפוחי האדמה רק רכים והפלפלים והבצל פריכים בקצוות. לזרוק את התערובת עם מלקחיים, להפוך את תפוחי האדמה לאחר 15 דקות. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מעבירים אותם לכלי הגשה ומקלפים את נייר הכסף מעל נייר העוגייה וזורקים לניקוי מהיר במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מכינים עוף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
9
מגלגלים פיסת נייר שעווה או נייר כסף באורך 2 מטר ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה - המחבת שלך חייבת להיות חמה מאוד כשמוסיפים את העוף. עורמים את הגבינה המגוררת על משטח העבודה שנוצר עם נייר השעווה או נייר הכסף. מתבלים את חזה העוף בפלפל שחור אך ללא מלח; הגבינה תוסיף מספיק מלח לטעם המנה. מהדקים היטב את החזה לתוך הגבינה. מצפים את שני צידי השדיים בכמה שיותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה למחבת, סיבוב אחד של המחבת. מכניסים את החזה למחבת ומבשלים 7 דקות מכל צד, עד שהגבינה יוצרת מעטה אחיד וזהוב סביב חזה העוף הרך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
בזמן שהעוף מתבשל, מערבבים עגבניות קצוצות עם בזיליקום בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מסננים את עודפי השמן מהעוף כשאתם מוציאים אותו מהמחבת. מעל העוף עם כפות גדולות של רוטב נא ומגישים עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)