חזה עוף צלוי אורגנו וליים
חזה עוף קלוי אורגנו וסיד הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, מרק עוף דל נתרן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו חזה עוף צלוי עם לימון וג'ינג'ר, חזה עוף לימון-אורגנו, ו ירכיים עוף צלויות עם לימון ואורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. לשחרר את העור מחצאי השד על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף את תערובת אורגנו באופן שווה תחת עור משוחרר של כל חצי השד. מסדרים חזה עוף בצלחת רדודה; מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף למחבת, צד העור למטה; לבשל 5 דקות או עד השחמה. להפוך עוף מעל, ולהעביר לתנור.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד העוף נעשה.
הסר עוף מחבת, הזמנת 1 1/2 כפות טפטוף; הגדר עוף בצד, ולשמור חם.
כדי להכין רוטב, חום שמורות טיפות במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קמח 1/4 כפית כמון למחבת, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים מרק עוף, 1 כף טקילה, ומיץ ליים, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מצטמצם כ 2/3 כוס (כ 2 דקות), ערבוב מדי פעם.