חזה עוף צלוי עם תפוחים ובצל
חזה עוף רטוב עם תפוחים ובצל הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, תפוח סבתא סמית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזה עוף ברוטב כתום, גספצ'ו - חזה עוף צלוי עם שמן בזיליקום, ו תפוחים רטובים אגוז מוסקט (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ראשון 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top; להוסיף עוף. לאטום וללחוץ למעיל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לטגן 2 דקות בכל צד.
חום 1 כפית שמן במחבת עד חם.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
הוסף אפל ו marjoram; saut 5 דקות.
מוסיפים עוף וסיידר; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה.