חזיר בגריל בסגנון קנטונזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר בסגנון קנטונזי בגריל. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך shaoxing, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו לובסטר בסגנון קנטונזי, מרק קנטונזי חם וחמוץ, ו בס מאודה, בסגנון קנטונזי (מתכונים דומים).
הוראות
כיסוי להקפיא חזיר במשך 45 דקות.
חותכים חזיר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מפזרים חזיר באופן שווה עם מלח.
שלב סוכר הבא 6 מרכיבים (דרך שום) בשקית פלסטיק zip-top גדול; ללוש כדי להתמזג.
מוסיפים חזיר לשקית; חותם. להשרות במקרר במשך 3 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
הסר חזיר משקית, ולהשליך מרינדה.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל במשך 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.