קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות30
מגזין

חזיר בסגנון פיביל

חזיר בסגנון פיביל
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קוצ'ינטה פיביל (Puerco Pibil), קוצ'ינטה פיביל, ו קוצ'ינטה פיביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ושום למחבת יבשה ומבשלים עד להשחמה בכתמים מכל הצדדים, הופכים מדי פעם, כ 8 דקות לבצל ו 4 דקות לשום. לב וקוצצים בגסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים בצל ושום לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים מיץ תפוזים ו-7 המרכיבים הבאים לבלנדר; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
העברת שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף חזיר. אטמו את השקית, שחררו עודפי אוויר, פנו למעיל. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד יום 1, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
עבור גריל פחם, 30 בריקטים אור המתנע ארובה; חום עד אפר אפור.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר מתלה העליון מן הגריל ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמית בצד 1 של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים לבנות על הצד השני של הגריל. חזור rack לגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
עבור 2-מבער גז גריל, להסיר מתלה ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמי בצד אחד של גריל. חזור rack; אור גריל (חום בינוני) בצד הנגדי פאן.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
עבור גריל גז 3 מבער, להסיר מתלה ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמית במרכז ברביקיו. חזור מתלה וגריל אור משני צידי המחבת (לא מתחת למחבת).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
עבור כל גריל, מדף מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מניחים חזיר עם קצת מרינדה עדיין נצמד על מדף מעל מחבת. סגור מכסה; הכנס מדחום לתוך חור במכסה. מבשלים חזיר עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי צלי 91°, על 3 1/2 שעות, שמירה על גריל טמפרטורה פנימית בסביבות350 על ידי פתיחה וסגירה של פתחי אוורור, התאמת מבערי גריל גז, או הוספת בריקטים חמים יותר מ starter ארובה לגריל פחם.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
להעביר חזיר קרש חיתוך ולתת לנוח 10 דקות. משוך החוצה וזרוק עצם וכל גושי שומן גדולים. באמצעות 2 מזלגות או סכין גדול, לגרוס את החזיר; להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
טפטוף עם כמה כפות של טפטוף ממחבת אלומיניום בברביקיו,אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
טורטיות גריל עד חרוך מעט, על 10 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
מגישים חזיר עם טורטיות, בצל כבוש יוקטן, סלסה Habanero-עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות