חזיר ג'ינג'ר מבשל איטי
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לך רוטב סויה, מים, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס מן הבישול האיטי Paleo, תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט, ו חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר.
הוראות
מניחים את החזיר וג ' ינג ' ר לתוך סיר איטי, ומפזרים את מנות תיבול מן אטריות ראמן מעליהם.
יוצקים במים. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
כ -10 דקות לפני שאתה מוכן לאכול, להפוך את התנור האיטי עד גבוה. לשבור את חבילות אטריות ראמן לרבעים, ולמקם אותם לתוך סיר איטי יחד עם אפונה הצמד סוכר בצל ירוק. בכוס קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה ואת קורנפלור. מערבבים לתוך סיר איטי. לכסות, ולבשל במשך כ 5 דקות יותר.