אם יש לך רוטב סויה, פלפל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. נסו אדובו עוף חזיר, חזיר (או עוף) Adobo, ו אדובו עוף חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשר חזיר ועוף עם מלח ופלפל ומניחים בסיר. לשפשף עם שום כתוש עלה דפנה קרוע, מעיל עם חומץ (ורוטב סויה, אם משתמשים). לכסות, להשרות במקרר במשך 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב סויה
עלי דפנה
עוף שלם
חומץ
שום
מלאי
חזיר
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מביאים בשר ונוזל כבישה לרתיחה. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז. במידת הצורך, להוסיף כמות קטנה של מים כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
3
מסננים נוזלים מבשר. חזור אל סיר המניות ולהביא לרתיחה. במחבת, לבשל ולערבב בשר ב 1 כף שמן על חום גבוה בינוני עד חום מכל הצדדים, הוספת שאריות 2 שיני שום מרוסק ב 3 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
שום
מלאי
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
4
מוסיפים בשרים לבישול נוזלי, וממשיכים להתבשל עד מעט מעובה.