קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

חזיר ועוף Adobo

חזיר ועוף Adobo
אם יש לך רוטב סויה, פלפל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. נסו אדובו עוף חזיר, חזיר (או עוף) Adobo, ו אדובו עוף חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר חזיר ועוף עם מלח ופלפל ומניחים בסיר. לשפשף עם שום כתוש עלה דפנה קרוע, מעיל עם חומץ (ורוטב סויה, אם משתמשים). לכסות, להשרות במקרר במשך 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב סויהרוטב סויה
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
חומץחומץ
שוםשום
מלאימלאי
חזירחזיר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מביאים בשר ונוזל כבישה לרתיחה. להפחית לרתיחה ולבשל במשך 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא מזלג מכרז. במידת הצורך, להוסיף כמות קטנה של מים כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
3
מסננים נוזלים מבשר. חזור אל סיר המניות ולהביא לרתיחה. במחבת, לבשל ולערבב בשר ב 1 כף שמן על חום גבוה בינוני עד חום מכל הצדדים, הוספת שאריות 2 שיני שום מרוסק ב 3 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
מלאימלאי
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מחבתמחבת
4
מוסיפים בשרים לבישול נוזלי, וממשיכים להתבשל עד מעט מעובה.
5
מגישים חם.