חזיר לחמניות מאודות
לחמניות מאודות חזיר יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, קמח עוגה, חלב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות חזיר מאודות, לחמניות חזיר מאודות (baozi), ו לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את המדף של spareribs לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים את רוטב הויסין, לסגור את התיק ולזרוק בעדינות למעיל.
שים את התיק לתוך קערה ולשרות את הצלעות במקרר במשך 3 שעות או עד לילה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים את הצלעות במחבת סדין יחד עם כל המרינדה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, מחליקים אותה לתנור ואופים עד שהבשר מפריד בקלות מהעצם, כ -2 שעות. להשרות אותם כל 30 דקות במהלך תהליך הבישול.
הסר את הצלעות מהתנור ולתת להם לנוח.
כאשר קר מספיק כדי להתמודד, למשוך את בשר הצלעות מהעצמות וקוצצים גס. ואז, בקערה גדולה, לזרוק את החזיר יחד עם כרוב בצל ירוק. אם התערובת נראית יבשה מדי, להוסיף קצת יותר רוטב הויסין.
מפזרים את השמרים על המים החמים בקערה קטנה. לאחר כמה דקות, השמרים יתחילו קצף בועה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר, ואבקת אפייה. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את החלב החם, שמן קנולה, ואת השמרים המופעלים. לעבוד את הבצק כדי לייצר מסה שאגי. להפוך אותו על לוח משוריין או משטח עבודה ללוש עד הבצק הופך חלק, רך, גמיש, על 5 עד 10 דקות. שים את זה לתוך קערה משומנת קלות ולהפוך אותו פעם אחת מעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לעלות ללא הפרעה במשך 40 דקות עד 1 שעה. המסה צריכה להכפיל בנפח.
כדי ליצור את הלחמניות, להסיר את הבצק מהקערה לגלגל אותו לתוך חבל 1 ארוך.
חותכים את החבל לתוך 12 חלקים שווים.
מגלגלים כל חתיכה ושמים אותם בצד בקערה. באמצעות מערוך, לשטח כל כדור לתוך עיגולים 4 אינץ', משאיר את המרכז עבה מעט אז הקצוות שלה. שים כף גדושה של המילוי למרכז של כל דיסק וצבוט את צמרות סגור לאטום.
מסדרים את הלחמניות על מגש גיליון מצופה קלף ומכסים אותם במגבת מטבח נקייה. לחלופין, מניחים את הלחמניות לתוך ספינת במבוק 3 ברמה גדולה מרופדת בנייר קלף, 4 לחמניות לכל רמה. אפשר את הלחמניות לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, למלא במבוק או ספינת נירוסטה עם מים ולהביא אותו לרתיחה.
חותכים 12 (4 אינץ') סיבובים מתוך כמה נייר קלף. כאשר מוכן לבשל, מניחים את הלחמניות על סיבובים קלף לתוך הספינה.