חזיר מזוגג בורבון
חזיר מזוגג בורבון נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם מיץ תפוחים, חצי חזיר, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו חזיר מזוגג בורבון, חזיר מזוגג בורבון, ו סלמון מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. תרסיס רדוד צלייה מחבת או 15x10x1-מחבת אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים ירך חזיר, צד שמן למעלה, על מתלה במחבת רדודה. ציון מחוץ חזיר בתבנית יהלום; הכנס ציפורן לצורות יהלום. (כדי להקל על החדרת ציפורן, השתמש בסכין חיתוך קטנה או בקיסם שיניים כדי לעשות חורים קטנים לפני החדרת ציפורן.) להכניס מדחום בשר ovenproof בחלק העבה ביותר של בשר חזיר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, חרדל ובורבון.
מברשת 1/2 של תערובת סוכר חום באופן שווה על בשר חזיר.
מברשת עם הנותרים תערובת סוכר חום.
אופים 40 עד 50 דקות יותר או עד מדחום קורא 60°. אם טפטוף מחבת להתחיל לשרוף, להוסיף עד 1/4 כוס מים למחבת.
הסר בשר חזיר מהתנור; לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לגילוף קל יותר.