חזיר מזוגג בלסמי עם אפונה אנגלית בזיליקום
חזיר מזוגג בלסמי עם אפונה אנגלית בזיליקום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2595 קלוריות, 220 גרם חלבון ו 171 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, בצל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו יובה פפרדלה עם אפונה אנגלית, עלי פאבה ובזיליקום, אפונה אנגלית, ו אפונה אנגלית עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום מראש תנור ל 163°. להכין את הזיגוג על ידי שילוב של חומץ, חרדל, ג ' לי, סוכר חום, 1/2 כפית מלח ו 1 כפית פלפל שחור בסיר קטן על חום בינוני. להביא מבשלים, ערבוב ברציפות, לאפשר תערובת כדי להפחית עד סירופ קל, על 5 דקות. תניח בצד.
מניחים ירך חזיר, צד שטוח למטה, על מתלה במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן. מכסים ברפיון בנייר כסף ומעבירים לתנור כדי לצלות עד שמדחום הבשר מוכנס לחלק העמוק ביותר של הקותמים 46°, כ-1 שעה.
הסר מהתנור ולהסיר רדיד. בנדיבות למרוח בשר עם זיגוג, לדאוג בטוח כדי לקבל תערובת לתוך הסדקים.
אוהל באופן רופף עם נייר הכסף שוב ולהחזיר בשר חזיר לתנור ולהמשיך לאפות עד שהוא קרמל מבחוץ ומדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 135 ° F, כ -30 דקות יותר.
כאשר נעשה, להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך, אוהל בקלילות עם נייר, ולתת לנוח לפחות 10 דקות. בינתיים, מניחים מחבת צלייה עם טפטוף על הכיריים מעל חום גבוה.
מוסיפים יין ומבשלים, באמצעות כף עץ כדי לגרד חתיכות משחימים. מבשלים עד מעובה קלות, כשתי דקות.
להעביר רוטב מחבת לקערה ולהניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף בצל ו sauté במשך 2 דקות.
מוסיפים אפונה, קמצוץ מלח ומספיק מלאי כדי לכסות את האפונה. להעלות את החום גבוה ומבשלים עד אפונה הם רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום, להוסיף בזיליקום, מיץ לימון וגרידת לימון. התאם תיבול במידת הצורך.
לגלף ולהגיש בשר חזיר ואפונה בסגנון משפחתי, עובר זיגוג נוסף רוטב פאן כמו ליווי.