קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

חזיר מזוגג בלסמי עם אפונה אנגלית בזיליקום

חזיר מזוגג בלסמי עם אפונה אנגלית בזיליקום
חזיר מזוגג בלסמי עם אפונה אנגלית בזיליקום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 2595 קלוריות, 220 גרם חלבון ו 171 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, בצל, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו יובה פפרדלה עם אפונה אנגלית, עלי פאבה ובזיליקום, אפונה אנגלית, ו אפונה אנגלית עם נענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום מראש תנור ל 163°. להכין את הזיגוג על ידי שילוב של חומץ, חרדל, ג ' לי, סוכר חום, 1/2 כפית מלח ו 1 כפית פלפל שחור בסיר קטן על חום בינוני. להביא מבשלים, ערבוב ברציפות, לאפשר תערובת כדי להפחית עד סירופ קל, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים ירך חזיר, צד שטוח למטה, על מתלה במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן. מכסים ברפיון בנייר כסף ומעבירים לתנור כדי לצלות עד שמדחום הבשר מוכנס לחלק העמוק ביותר של הקותמים 46°, כ-1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולהסיר רדיד. בנדיבות למרוח בשר עם זיגוג, לדאוג בטוח כדי לקבל תערובת לתוך הסדקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אוהל באופן רופף עם נייר הכסף שוב ולהחזיר בשר חזיר לתנור ולהמשיך לאפות עד שהוא קרמל מבחוץ ומדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 135 ° F, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
כאשר נעשה, להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך, אוהל בקלילות עם נייר, ולתת לנוח לפחות 10 דקות. בינתיים, מניחים מחבת צלייה עם טפטוף על הכיריים מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מוסיפים יין ומבשלים, באמצעות כף עץ כדי לגרד חתיכות משחימים. מבשלים עד מעובה קלות, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
להעביר רוטב מחבת לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף בצל ו sauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים אפונה, קמצוץ מלח ומספיק מלאי כדי לכסות את האפונה. להעלות את החום גבוה ומבשלים עד אפונה הם רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
הסר מהחום, להוסיף בזיליקום, מיץ לימון וגרידת לימון. התאם תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
לגלף ולהגיש בשר חזיר ואפונה בסגנון משפחתי, עובר זיגוג נוסף רוטב פאן כמו ליווי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף