קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

חזיר מזוגג דבש וחרדל

חזיר מזוגג דבש וחרדל
חזיר מזוגג דבש וחרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 1271 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. האוכל הביא לך אותו. אם יש לכם סוכר חום, חזיר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: חזיר מזוגג דבש וחרדל, חזיר מזוגג חרדל דבש, ו חזיר מזוגג חרדל דבש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
הסר כל אריזת פלסטיק או רשת מן החזיר. לקצץ כל עודף שומן, משאיר על 1/4 אינץ ' שכבת בכל רחבי. מניחים את החזיר בצד לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.קו גיליון אפייה עם מספר גיליונות של רדיד אלומיניום (זה יעשה ניקוי הרבה יותר קל).
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
מניחים את החזיר, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה ולכסות אותו עם פיסת נייר קלף. מכסים בחוזקה את בשר החזיר ואת נייר הקלף בנייר אלומיניום ואופים במשך 45 דקות.בינתיים, לשלב את שאר החומרים בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה והסוכר החום התמוסס לחלוטין, כ 3 דקות. להפריש ולתת מגניב לפושר (זיגוג צריך להיות עקביות של דבש בטמפרטורת החדר).כאשר בשר החזיר מוכן, להסיר אותו מהתנור ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°. להשליך את נייר רדיד נייר קלף, באמצעות סכין חדה, להבקיע דפוס יהלום רחב 1 אינץ '(לא לחתוך יותר מ 1/4 אינץ ' עמוק) על כל בשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מברישים את הבשר ברבע מהזיגוג (כ-1/3 כוס נדיבה), מחזירים אותו לתנור ואופים חשופים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
הסר מהתנור, מברשת עם רבע נוסף של זיגוג, וחזור כל 15 דקות עד שכל הזיגוג שימש קרום זהוב חום כהה נוצר, על 55 עד 60 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
תן את שאר בשר החזיר 20 עד 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי