חזיר מזוגג דובדבן
חזיר מזוגג דובדבן ופורט עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-238 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, סטייק עם זיגוג פורטבלו וסנדוויצ'ים, ו בצל פנינה מזוגג בנמל עם עלי דפנה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את עמילן התירס ומניות בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מחממים את החמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים את allspice ומבשלים במשך 30 שניות.
הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים את היין, דובדבנים וסוכר חום במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד התערובת מעובה מעט, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את תערובת קורנפלור במחבת. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה.
מניחים את שקית התנור למחבת צלייה גדולה לפחות 2 אינץ ' עמוק.
מניחים את החזיר לתוך שקית התנור.
יוצקים את זיגוג הדובדבן על החזיר. סגור את תיק התנור עם עניבת הניילון.
חותכים 6 (1/2 אינץ') חריצים בחלק העליון של שקית התנור. הכנס את הקצוות של התיק תחת לאטום.
אופים ב 250 ° F. במשך 1 1/2 שעות או עד חזיר מחומם דרך.
הסר את החזיר משקית התנור למגש הגשה. כף חלק זיגוג הדובדבן מעל החזיר.
מגישים את זיגוג הדובדבן שנותר עם החזיר.