קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

חזיר מזוגג עם רוטב חרדל אננס

חזיר מזוגג עם רוטב חרדל אננס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזיר מזוגג עם רוטב חרדל אננס יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1061 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, בשר חזיר צלוי חלקית, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: אננס-חרדל-חזיר מזוגג, אננס-חרדל-חזיר מזוגג, ו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם מראש תנור עד 325°f. שמן מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
אם בשר חזיר מגיע עטוף פלסטיק, לשטוף בשר חזיר יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
חותכים ומשליכים כל עור עבה עם סכין חיתוך חדה, עוזב הלהקה 1 אינץ 'סביב קצה shank, ואז לחתוך את כל אבל על 1/8 אינץ' שכבת שומן במידת האפשר. שים בשר חזיר, בצד חתוך למטה, במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
יוצקים 3/4 כוס מיץ אננס סביב בשר חזיר לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר, ואז אופים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
בעוד בשר חזיר הוא אפייה, לשלב סוכר הנותרים 2 1/4 כוסות מיץ אננס ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד להרתיח בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 3/4 כוס, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
להעביר סירופ אננס לקערה מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
להקציף חרדל, מלח ופלפל, ואז לשפוך 1/2 כוס לתוך קערה קטנה ומערבבים קורנית. מילואים הנותרים תערובת חרדל להגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
להשליך רדיד מחבת חזיר מברשת עם תערובת חרדל טימין, ואז אופים, צליעה עם מיצי פאן מדי פעם, עד מדחום מוכנס למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושמים 145 עד 66°, 1 1/4 עד 1/2 שעות. אם מיצי פאן מתאדים במהלך האפייה, מוסיפים 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
להעביר בשר חזיר למגש, להשליך מיצי פאן, ולתת לעמוד, חשוף, 15 עד 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
מגישים חזיר עם תערובת חרדל שמורה בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
1
* תערובת חרדל אננס, ללא טימין, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* בשר חזיר יכול להיות גזוז של עור ושומן 8 שעות קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.