חזיר מטוגן במלח
חזיר מטוגן במלח יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 388 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח שעועית, רוטב סויה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו שרימפס מלח ופלפל עם תרד מטוגן, פלפלים מטוגנים עם לימון, שום ומלח ים, ו שרימפס מלח ופלפל עם אורז מטוגן תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החזיר דק מאוד, לתוך מלבנים על 3 על ידי 2 אינץ'.
חותכים את הכרישה על הטיה חדה לפרוסות 1 אינץ'. אם אתה בלי סכין חדה כתער, להקפיא את בטן החזיר במשך 20 דקות לפני חיתוך.
לסובב את השמן לתוך ווק ומניחים על חום גבוה עד מנצנץ אבל עדיין לא מעשן.
מוסיפים את פרוסות חזיר ומטגנים עד חזיר משחימים קלות ואיבד את רוב תכולת המים שלה, על 4 דקות.
כאשר השמן מתחיל לרחוש, להזיז הצידה את פרוסות החזיר, לקבץ אותם כמיטב יכולתך בצד אחד של ווק. בטל את כל אבל 1 כף שומן. מנמיכים את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את ממרח שעועית צ ' ילי ושעועית שחורה מותססת לתוך בריכת השומן במרכז הווק ומערבבים ומטגנים עד ריחני, כ -20 שניות. לאחר מכן לאפשר את פרוסות חזיר כדי להזין מחדש את התערובת השמנונית, ומערבבים ומטגנים במרץ לשלב, הוספת רוטב סויה וסוכר.
הוסף את הכרישה או בצל ירוק. המשך מוקפץ רק עד כרישה / בצל ירוק מבושלים רק, על 1 דקה. לטעום את החזיר ואת העונה עם מלח במידת הצורך.