קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

חזיר מטוגן בשמן עמוק

חזיר מטוגן בשמן עמוק
ניתן להכין את חזיר המתכון המטוגן בשמן עמוק תוך כ-25 שעות ו-40 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 99 גרם חלבון, 456 גרם שומן, ובסך הכל 4818 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 10 . מתכון זה מאוכלרשת דורשת דבש, אננס, שמן בוטנים וסוכר חום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה טוב. נסו פאי חזיר בצלחת עמוקה, קולה מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
באמבט פלסטיק גדול מניחים את כל מרכיבי המלח ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מניחים את החזיר במי מלח ומכניסים למקרר למשך הלילה. למחרת, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מלאו את טיגון ההודו בשמן הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים את השמן ל -375 מעלות צלזיוס. * הערה של קוק: עבור חזיר גדול יותר, השתמש בפחות שמן ככל שהחזיר גדול יותר, כך תהיה תזוזה נוזלית יותר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מניחים את החזיר בזהירות בתוך הטיגון. יש הרבה לחות בבשר החזיר, השמן יבעבע בעוצמה, אז היזהרו והורידו אותו לאט מאוד. מבשלים 7 1/2 דקות לכל קילו. החזיר יתבשל כשהוא 160 מעלות צלזיוס בפנים. בדוק את זה עם מדחום לקריאה מיידית כדי לוודא שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את החזיר בזהירות ומניחים לו להתקרר ומסננים עודפי שמן למשך כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
שלב את כל המרכיבים בסיר בינוני על אש נמוכה והניח להפחית עד לקבלת עקביות סירופית.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
תנו לזיגוג להתקרר מעט ואז שפכו אותו על החזיר המטוגן בשמן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
9
מגישים כל זיגוג נוסף בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן