חזיר מטוגן בשמן עמוק
ניתן להכין את חזיר המתכון המטוגן בשמן עמוק תוך כ-25 שעות ו-40 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 99 גרם חלבון, 456 גרם שומן, ובסך הכל 4818 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 10 . מתכון זה מאוכלרשת דורשת דבש, אננס, שמן בוטנים וסוכר חום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה טוב. נסו פאי חזיר בצלחת עמוקה, קולה מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
באמבט פלסטיק גדול מניחים את כל מרכיבי המלח ומערבבים עד להמסה.
מניחים את החזיר במי מלח ומכניסים למקרר למשך הלילה. למחרת, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו היטב.
מלאו את טיגון ההודו בשמן הבוטנים.
מחממים את השמן ל -375 מעלות צלזיוס. * הערה של קוק: עבור חזיר גדול יותר, השתמש בפחות שמן ככל שהחזיר גדול יותר, כך תהיה תזוזה נוזלית יותר.
מניחים את החזיר בזהירות בתוך הטיגון. יש הרבה לחות בבשר החזיר, השמן יבעבע בעוצמה, אז היזהרו והורידו אותו לאט מאוד. מבשלים 7 1/2 דקות לכל קילו. החזיר יתבשל כשהוא 160 מעלות צלזיוס בפנים. בדוק את זה עם מדחום לקריאה מיידית כדי לוודא שהוא מבושל.
מוציאים את החזיר בזהירות ומניחים לו להתקרר ומסננים עודפי שמן למשך כ -10 עד 15 דקות.
שלב את כל המרכיבים בסיר בינוני על אש נמוכה והניח להפחית עד לקבלת עקביות סירופית.
תנו לזיגוג להתקרר מעט ואז שפכו אותו על החזיר המטוגן בשמן עמוק.
מגישים כל זיגוג נוסף בצד ליד השולחן.