חזיר ממולא איטלקי מותן עם תבלין זית
חזיר ממולא איטלקי מותן עם תבלין זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל סדוק, שום, רוטב לסלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: חזיר ממולא איטלקי מותן עם תבלין זית, ירך חזיר ממולא זית, ו תאריך זית ו Medjool חזיר ממולא ירך.
הוראות
מניחים חזיר בצלחת רדודה ומעיל עם רוטב איטלקי. מכסים ומקררים במשך שעתיים.
עבור התענוגות, מערבבים את הזיתים השחורים, זיתים ירוקים, שום, בצל ופלפלים יחד בקערה; מערבבים בשמן זית וחומץ בלסמי. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
כאשר בשר חזיר סיים להשרות, מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
חותכים את בשר החזיר למטה במרכז לאורכו, חיתוך על 3/4 של הדרך אל הצד השני. מלא בעוגת הזית. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 2 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C).